Business Excellence Awards tilldelar pris för framstående affärsmodell till Lagoom Living

I somras anordnade den prestigefyllda spanska dagstidningen La Razón sin andra upplaga av ceremonin och prisutdelningen, känd som ”Business Excellence Awards”. I hjärtat av Madrid samlades framstående företagsrepresentanter och entreprenörer från olika sektorer, inklusive hälso- och sjukvård, logistik, fastigheter, teknologi, mobilitet, utbildning och läkemedel, för att hyllas och inspireras. Lagoom Living tilldelades pris för sin enastående affärsmodell inom fastighetsinvestering. Sammanlagt belönades sexton företag för sina prestationer.

Lagoom Living strävar efter att vara en drivkraft för utvecklingen och öka tillgången på högkvalitativa och prisvärda hyresbostäder i de regioner där företaget är verksamt. Målet är att erbjuda en förbättrad livskvalitet till alla invånare. Att Lagoom Living belönas med detta pris är en betydelsefull utmärkelse som placerar fastighetssektorn i fokus. Det fungerar som en inspirerande signal till andra intressenter och branschkollegor att våga investera i ett ökat allmännyttigt bostadsbestånd i Spanien, där Lagoom Living förespråkar en offentlig-privat samverkan som ett avgörande instrument för att underlätta tillgången till kvalitativa och prisvärda bostäder.

Läs mer om prisutdelningen här (på spanska) La Razón eller här Premios Excelencía.

Javier Braza (fjärde från vänster), medgrundare och styrelsemedlem i Lagoom Living, tog emot priset för Lagoom Livings framstående affärsmodell inom fastighetsinvestering.

Relaterade Inlägg

Om oss
Iberian Yield Investment är ett investeringsbolag som investerar i fastighetsutveckling och långsiktigt äger och förvaltar fastigheter. Vi möjliggör investeringar på den spanska fastighetsmarknaden med aktiv förvaltning och professionell portföljförvaltning.

Låt oss umgås

Populärt inlägg