Lagoom Living på Simed Mediterranean Real Estate Exhibition

Som enda ”BTR” medverkade Iberian Yield tillsammans med vår lokala partner, med fastighetsbolaget för hyresbostäder ”Lagoom Living” i november på Simed, Mediterranean Real Estate Exhibition, 2022 i Malaga, Spanien. Tre intensiva mässdagar med över 8000 besökare med fokus på fastighetssektorn.

Vår monter för Lagoom Living besöktes av bland andra Francisco de la Torre, Malagas borgmästare, generaldirektören för AVRA, ordföranden för Provincil Council och generalsekreteraren för bostadsområdet Junta de Andalucía.

Under mässan diskuterades utmaningar och trender inom branschen på global nivå, offentlig-privat samverkan för att främja prisvärda bostäder och övergång till att bygga boende för uthyrning.

Mässan anses som en av de främsta mötesplatserna inom fastighetsbranschen och den viktigaste bostadsplattformen på andalusiska kusten. Här möts investerare, fastighetsutvecklare och personer på ledande positioner inom den offentliga sektorn. Mässan lyfter även hur vi kan fokusera på en mer hållbar och digital fastighetsutveckling genom att presentera det senaste inom ”proptech”, fastighetsteknik. Nästa gång mässan anordnas blir mellan den 9:e och 11:e november 2023.

Läs mer om Simed Mediterranean Real Estate Exhibition här:

https://simed.fycma.com/?lang=en

Relaterade Inlägg

Om oss
Iberian Yield Investment är ett investeringsbolag som investerar i fastighetsutveckling och långsiktigt äger och förvaltar fastigheter. Vi möjliggör investeringar på den spanska fastighetsmarknaden med aktiv förvaltning och professionell portföljförvaltning.

Låt oss umgås

Populärt inlägg