Markanvisningar för fyra tomter och 530 hyresbostäder tilldelas Lagoom Living

Visionsbild över ett lägenhetshus.

Lagoom Living har vunnit Malaga Stads markanvisningstävling på totalt fyra tomter och fått förtroendet att bygga och förvalta 530 hyresbostäder inom affordable housing-segmentet. Tomträtten är utfärdad på 75 år och tomträttsavgälden är satt till 0 euro under hela avtalsperioden.

Europeiska Next Generation-fonden stödjer projektet med ett investeringsstöd på 26,5 miljoner euro och blir därmed fondens största investering inom bostäder i Andalusien.

Projektet kommer att bestå av 530 prisvärda hyresbostäder, 807 parkeringsplatser samt 646 förrådsutrymmen. Gemensamhetsanläggningarna har en total yta på 6 805 kvm, där grönområden, lekplatser och simbassänger kommer att anläggas. Projektet omfattar en byggyta (BTA) på totalt 75 394 kvm med hållbara bostäder med energiklass A och BREEAM-certifiering.

Relaterade Inlägg

Om oss
Iberian Yield Investment är ett investeringsbolag som investerar i fastighetsutveckling och långsiktigt äger och förvaltar fastigheter. Vi möjliggör investeringar på den spanska fastighetsmarknaden med aktiv förvaltning och professionell portföljförvaltning.

Låt oss umgås

Populärt inlägg