Succé på SIMED Mediterranean Real Estate Exhibition

I förra veckan deltog Lagoom Living som partner och utställare på den välrenommerade fastighetsmässan SIMED Mediterranean Real Estate Exhibition i Malaga. Det blev ett lyckat event med många besökare där vi fick möjlighet att visa våra pågående projekt och initiativ inom affordable housing. Mässan som ägde rum över tre hela dagar tog emot över 8.000 besökare och har blivit en viktig mötesplats och forum för utvecklare, byggherrar, investerare och beslutsfattare inom stat och kommun.

Lagoom Living fick även möjlighet att delta i scenprogrammet där Javier Braza, medgrundare och styrelseledamot i Lagoom Living, deltog i en paneldebatt under temat ”Samarbetsformer för att förbättra tillgången till bostäder”. Paneldebatten modererades av Violeta Aragón Correa, generalsekreterare för FADECO Promoters (The Andalusian Federation of Property Developers). I paneldebatten deltog även generaldirektören för SEPES (Public Land Business Entity), Fidel Vázquez, generalsekreteraren för bostäder i Junta de Andalucía (The Regional Government of Andalusia), Alicia Martínez samt chefen för det kommunala bostadsinstitutet, José María López Cerezo.

Stort tack till alla som besökte Lagoom Livings monter och alla besökare som bidrog med ett stort engagemang och värdefulla insikter.

Läs mer om mässan på SIMEDs webbplats.

Relaterade Inlägg

Om oss
Iberian Yield Investment är ett investeringsbolag som investerar i fastighetsutveckling och långsiktigt äger och förvaltar fastigheter. Vi möjliggör investeringar på den spanska fastighetsmarknaden med aktiv förvaltning och professionell portföljförvaltning.

Låt oss umgås

Populärt inlägg